Tarskov Mølle Limousine  -  Velkommen til gårdbutikken 

gå direkte til bestilling og priser...

Limousine okse- og kalvekød

Tarskov Mølles fredede bindingsværksbygninger fra det 17. århundrede er til daglig »hjem« for Limousine-kvæg. I højsæsonen huser gården desuden op til 20 gæster som er på bondegårdsferie.

Levende Væsener

Gården bebos og drives af Anna Grethe og Peter Hilligsøe, og de smukke omgivelser inspirerer simpelthen til at behandle natur og dyr med respekt. Det gælder selvfølgelig også Limousine-kvæget, der bliver respekteret som levende væsener.

Kalvene går ved deres mor længst muligt og lever næsten udelukkende af koens mælk og frisk græs de første 5-6 måneder. De er ude det meste af året, får lys, motion og halm og naturligvis foder uden medicin eller vækst-fremmer.

Noget ganske særligt

Limousine-kødet er noget af det fineste og sundeste okse- og kalvekød på det danske marked. Racen stammer fra området Limousin i Sydfrankrig, hvor de for flere hundrede år siden var trækdyr og ellers levede frit i den barske natur med rusk og kolde regnbyger. Limousine-racen har nogle ganske unikke egenskaber, som fra naturens hånd sætter dem i stand til at producere kød med meget korte fibre og meget lidt fedt.

Himmelsk mundfuld

Alle kødstykker fra Limousine-kvæg er mørt og saftigt, samtidigt med at det er magert. Men pas på stegetiden, som er ca 20% kortere end ved tilsvarende kødstykker fra andre dyr.

 

 

 

 

 

 

 

Dansk Limousine
fra Tarskov Mølle 

- når der kræves lidt ekstra !Prisliste

BILLIGERE og BEDRE oksekød findes ikke hos dagligvarehandelen...... Se vores priser!!!

Ring eller send en email for at høre nærmere og bestille !

tlf 86 94 25 44

Find flere oplysninger om Dansk kød hos Kødbranchens Fællesråd