BED & BREAKFAST - FERIE PÅ LANDET - FERIELEJLIGHEDER - BONDEGÅRDSFERIE


Ferie på landet i vidunderlig natur

Tarskov Mølle, 13 km fra Århus, med bus nr 35 (400 m) samt Midttrafiks "Flextur"-service = kraftigt subventioneret "taxikørsel" til/fra forskellige centrale steder i Aarhus C, Viby & Skejby mm., tilbyder et af Danmarks absolut bedste bondegårdsferie og ferie på landet ophold. Beliggenheden lige uden for Århus i den smukke Århus Å-dal, med egne skove, søer og naturstier m.m. i et af Danmarks skønneste naturområder, er den helt perfekte ramme om en dejlig ferie på landet.

De fredede bindingsværksbygninger, der stammer fra det 17. århundrede er bygget af egetømmer og molersten fra det nedrevne Skanderborg Slot og ligger ved den store idylliske mølledam, hvis vand i århundreder har drejet møllehjulene rundt. Der har været mølleri på stedet siden det 13. århundrede. 

I stuehuset er der 4 store værelser samt bad/toilet, med i alt 8 senge, hvor der tilbydes Bed & Breakfast.

Der er 2 renoverede lejligheder i den gamle vandmølle fra 1700-tallet med plads til max. 6 personer i hver og med alle moderne bekvemmeligheder.

Priser fra kr 4390 per uge i højsæsonen excl. sengetøj, el, vand, varme og rengøring. Alt i alt tilbyder vi op til 24 senge i flere forskellige bygninger på gårdens område. Generøse rabatter i lavsæsonen. 

På gården er der skov, eng og agerjord, med aktivt landbrug, med kornavl, hestestutteri og produktion af Limousine kødkvæg, der er mange katte, flere heste samt kalve på gården. Vi har egen å og sø (fiskekort kr 50 per dag). Aarhus Ådals golfbane med 27 huller ligge ca 150 meter fra stuehuset.

Cykeludlejning kan findes i Galten og/eller Aarhus, vi kan være behjælpelig med dette.

Der er 3½ km. til den nye motorvej uden om Århus - E45 - frakørsel nr. 50, 80 km. til Legoland, ca. 40 min i bil til Djurs Sommerland. Til Søhøjlandet og Silkeborgsøerne tager det ca. 25 min. Se vejvisning her...

 

Priser for Bed & Breakfast, klik her!

 

 

...gå direkte til priser for overnatning...


Velkommen til Tarskov Mølle ...


Vandmøllen i et hyggeligt vinterlandskab.
Den er til leje på månedsbasis i perioden 1/9 - 20/6 !

Some of our horses

Cats


Vandmøllen fra dens egen store have, beliggende på egen ø... Cows on the field 


Vores spændende vandmølle med to fuldt møblerede lejligheder og egen have samt terrasse ved dammen. Se billeder af møllens lejligheder her! Hestestalden til venstre, stuehuset til højre og vandmøllen lige frem.
 

Vandmøllens "museum", de gamle kværne
og sigtemaskiner er intakte.

 

Udgang fra undermøllen direkte til gårdhaven..


Nedkørslen til gårdspladsen, hestestalden til venstre..

Om foråret blomstrer gårdens rododendron.."gæsteværelset" i stuehuset.


Kalvene løber rundt bag haven... 
   
 
 

 

 


ANNA's Bed & Breakfast - B&B - TARSKOV MØLLE - TARSKOVVEJ 1 - DK8462 HARLEV - ÅRHUS - DANMARK
TLF +45 86942544 - MOBIL +45 23607722 - FAX +45 86942566 - EMAIL